Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
356,44 Ft
Euró
387,15 Ft
Font
451,32 Ft
Bitcoin
65,769 $

Fürjes Balázs: „Brüsszelben végül csak felülkerekedik a józanság”

A Miniszterelnökség parlamenti államtitkára optimista.

...svg content...Budapest, 2022. július 18. Fürjes Balázs, a Miniszterelnökség parlamenti államtitkára napirend elõtti felszólalásra válaszol az Országgyûlés rendkívüli plenáris ülésén 2022. július 18-án. MTI/Koszticsák Szilárd
Belpolitika

Takács Petra

Szerkesztő

Úgy véli, ahhoz, hogy Magyarország megkapja az Európai Uniós pénzeket, csupán annyi kell, hogy a kormány teljesítse azokat a feltételeket, melyeket önként vállalt.

„Magyarország megkapja, ami megilleti! A kormány sikeresen képviselte a nemzeti érdekeket, Brüsszelben végül csak felülkerekedik a józanság. Magyarország megkapja a jogos jussát, az uniós forrásokat.” Soron kívül Nyilatkozott a TEK Orbán Viktor védelméről a Robert Fico elleni merénylet után

„Ehhez pusztán az kell, hogy teljesítsük saját, tárgyalások alapján önként tett vállalásainkat. Ha a kormány november 19-ig megteszi mindazt, amit saját maga vállalt, amit saját maga ajánlott fel, akkor megkapjuk a minket jogosan megillető uniós források teljes egészét, azaz 100%-át.”

„Tudjuk, mit vállaltunk szabad elhatározásunkból, meg akarjuk, és meg is fogjuk tenni a szükséges intézkedéseket. Magyarország pénzénél lesz, megkapja, ami megilleti!” – írta közösségi oldalán.

Orbán Viktor Robert Ficóról: „Jelenleg az életéért küzd, élet-halál között van”

Több szempontból is fontos lenne Robert Fico mihamarabbi felépülése, Magyarország számára is, amiről Orbán Viktor miniszterelnök beszélt egy reggeli interjújában .