Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,37 Ft
Euró
401,49 Ft
Font
479,63 Ft
Bitcoin
62,190 $

X-Faktor: meghökkentő ajándékot kapott Gáspár Laci, tavaly még balhéztak (videó)

Gáspár Laci tavaly nagyon jól kezelte a helyzetet, noha nem volt egyszerű, most visszatért a versenyző, és nem érkezett üres kézzel.

...svg content...Fotó: Instagram/X-Faktor
TV
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Vannak, akik többszörös visszatérői az X-Faktornak, és valahogy sosem tanulnak a leckéből. Egyeseknek nincs tehetségük az énekléshez, mégis azt gondolják magukról, hogy megvan bennük az X.

Voltak, akik nagyon keményen reagáltak, megsértődtek. Tavaly például Gáspár Lacit arcon akarták önteni egy pohár vízzel, miközben hozzávágták a mikrofont, elég éles volt a helyzet, amit az énekes nagyon jól kezelt. Soron kívül Fotókon Magyar Péter tüntetése Óbudáról, a közmédia épülete előtt

Ezek után nem számíthattunk arra, hogy a jelentkező visszatér, márpedig megtette. Nem érkezett üres kézzel, ám eleinte nem tudhattuk, hogy pontosan mit rejt a doboz, hiába próbálta megtudni Miller Dávid.

Még mielőtt fellépett volna, átadta a tortát, ami Laci arcát ábrázolta, de borzalmas formában. Sokkot kaptak tőle, de ezzel még nem volt vége a sztorinak, mert egy különdíjat is átadott a versenyző a mentornak.

X-Faktor: leejtette a mikrofont, leesett a színpadról, székbe rúgott (videó)

A produkció megint kevés volt, nagyon-nagyon kevés… A sértődés ezúttal elmaradt, nem volt dráma, és van egy olyan érzésünk, hogy a következő X-Faktorban is látni fogjuk a próbálkozót, nem adja fel.