Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,70 Ft
Euró
400,84 Ft
Font
478,96 Ft
Bitcoin
61,308 $

Rakétavetővel lőttek a pályára egy horvát focimeccsen (videóval)

A megdöbbentő „pirózás” szerencsére nem okozott sérülést.

Sport

Takács Petra

Szerkesztő

Az ügyben viszont vizsgálatot indítottak, hiszen nem minden nap szokás páncéltörő rakétavetővel lövöldözni egy meccsen. A Plitvice–Sokolec alsóbb osztályú mérkőzésen történt esetről videófelvétel is készült.

Mint azt az Index a horvát 24sata.hr-re hivatkozva megírta, a Zolja nevű jugoszláv páncéltörő rakétavető 64 milliméteres lövedéket lő ki és akár 30 centis tömör acélon is képes áthatolni, így nem éppen a pálya környékére való. Soron kívül Külföldi diákhitelük magyar diákhitelre történő kiváltásával csábítaná haza a diplomás fiatalokat a kormány

Az incidensben ugyan nem sérült meg senki, ám a megyei szövetség titkára is elismerte az esetet, a plitvicei csapat ellen pedig eljárást indítottak, mellette pedig a rendőrség is nyomozást kezdeményezett.

„Nyilatkozatokat kérünk a küldöttektől, a játékvezetőtől és a két csapat képviselőitől. Az ügy kivizsgálását követően az illetékes fegyelmi bizottság szab majd ki büntetést a történtekkel kapcsolatban” – mondta a szövetség titkára.

A klub vezetése ugyanakkor arra hivatkozott, hogy a felvétel jóval régebben készülhetett, csak most került nyilvánosságra. Persze ez a magyarázat sem túl megnyugtató.