Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
66,861 $

Hajdú Péterék egy érdekes dologra lettek figyelmesek a gyermekük kapcsán

Dominik egyre fejlettebb és érdeklődőbb, ami egyúttal azt is jelenti, hogy elkezdte felfedezni maga körül a dolgokat, és ez nemcsak a tárgyakra értendő.

...svg content...Fotó: Instagram/Láng Eszter
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Hajdú Péter és menyasszonya, Láng Eszter nagyon boldogok, immáron négyen, hiszen megszületett az első közös gyermekük. Korábban csak hárman voltak Dennis társaságában, aki a család kutyája.

Négyesben megint más az élet és a baba érkezésével nyilván a fontossági lista is változott. Nemrég megtudhattuk, hogy Eszter mennyire elégedett Péterrel, és ha minden jól megy, templomi esküvőjük lesz jövőre. Soron kívül Fico elleni merénylet: a rendőrség nem tartja kizártnak, hogy a merénylő nem magányos farkas volt

Addigra sokkal nagyobb lesz a kisfiúk, aki már abszolúte mindenre reagál a környezetében, így például a Denni jelenlétére is. Ennek kapcsán tudhattunk meg pár érdekességet, valamint egy fotót is láthatunk az egyik nagy pillanatról.

Házasodna a gazda: totálisan lesokkolták Nádai Anikót, erre nem számított (videó)

„Fogócska. Dennis pár napja igencsak felkelti Domi érdeklődését, aki mindent megtesz, hogy ez fordítva is így legyen és üldözi egész nap.” – írta a kedves posztjában Eszter, aki imád édesanya lenni, miközben egyre tapasztaltabbá válik.

Lapozó: 1 2

Bajnok a Manchester City, ismét lemaradt az aranyéremről az Arsenal

Az Arsenal közel lehetetlen helyzetből várhatta az angol bajnokság utolsó fordulóját, aminek a Manchester City volt a legnagyobb esélyese.