Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
356,94 Ft
Euró
387,50 Ft
Font
451,72 Ft
Bitcoin
65,567 $

A DK szerint a kormány az orosz érdekek miatt ragaszkodik a hétszeres gázárhoz

Varju László szerint a kormány akár Európával is szembe megy.

...svg content...Fotó: Varju László, a DK vezérszónoka felszólal a kisadózó vállalkozók tételes adójáról szóló vitában az Országgyûlés rendkívüli plenáris ülésén 2022. július 12-én. MTI/Balogh Zoltán
Belpolitika

Takács Petra

Szerkesztő

A Demokratikus Koalíció szerint az Orbán-kormány azért harcol az uniós gázársapka ellen, mert az orosz érdekeket képviseli.

Az ellenzéki párt alelnöke, Varju László hétfői, online sajtótájékoztatóján emlékeztetett: Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter bejelentette, a kabinet nem támogatja az uniós gázársapka bevezetését. Soron kívül Nyilatkozott a TEK Orbán Viktor védelméről a Robert Fico elleni merénylet után

A kormány ragaszkodik a hétszeres gázárhoz, szembemegy érte akár Európával is – értékelt a DK-s képviselő.

Hozzátette: Orbán Viktor miniszterelnök miatt van rezsiemelés és válság Magyarországon. A „magyar családok akár meg is fagyhatnak, Orbán Viktor az Európai Unióval szemben is ragaszkodik a hétszeres gázárhoz, hogy Putyinnak legyen pénze embereket ölni Ukrajnában” – fogalmazott Varju László.

(MTI)

Orbán Viktor Robert Ficóról: „Jelenleg az életéért küzd, élet-halál között van”

Több szempontból is fontos lenne Robert Fico mihamarabbi felépülése, Magyarország számára is, amiről Orbán Viktor miniszterelnök beszélt egy reggeli interjújában .