Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,59 Ft
Euró
389,35 Ft
Font
453,65 Ft
Bitcoin
63,914 $

Az X-Faktor egyik legnagyobb reménysége: „Nem gondoltam volna, hogy Alex is ilyen elismerő lesz”

Boros Marcell már most nyert azzal, hogy jelentkezett az X-Faktor új évadába, ahol azonnal közönség kedvencévé vált.

Fotó: RTL Magyarország
TV

Takács Petra

Szerkesztő

Marci oxigénhiányos állapotban jött világra, ami miatt az agya több ponton megsérült. Emiatt az ő élete nehezebb, vagy inkább más, mint sokan másoké, ami okán nem kevés támadás érte az évek alatt.

Az X-Faktor színpadán azonban megmutathatta, hogy mire képes, és noha az égiek már a születése pillanatában elvettek tőle bizonyos dolgokat, sokat is adtak, egy olyan tehetséget, ami nemcsak az ő, hanem sokan mások életét is megváltoztathatja. Soron kívül Újabb női holttestre bukkant a rendőrség, most Miskolcon

A mentorokat egyenesen lenyűgözte az a fajta hozzáállás, történet és tehetség, amit Marci képvisel. Arra azonban nem számított, hogy ByeAlex is ilyen elismerő lesz vele a produkcióját követően, hiszen a legszigorúbb mentorról beszélünk.

„Nagyon jól esett a mentorok értékelése, és nem gondoltam volna, hogy Alex is ilyen elismerő lesz. A Táborban is szeretnék olyan teljesítményt nyújtani, hogy egyik mentornak se kelljen csalódnia bennem.” – idézte a fiatal fiút az rtl.hu a lapnak adott interjújában.

Lapozó: 1 2

Óriási szívességet tett a Kisvárda az Újpestnek a Puskás Akadémia ellen

A Kisvárda nem tudta kihasználni a lehetőséget, és vereséget szenvedett a Puskás Akadémia otthonában, amivel nem kis szívességet tettek az Újpestnek.