Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
351,78 Ft
Euró
392,96 Ft
Font
468,72 Ft
Bitcoin
62,999 $

X-Faktor: emiatt utasította vissza Miller Dávid ölelését Herceg Erika

Herceg Erika az interjújában többek között arra is választ adott, miért utasította vissza az X-Faktor műsorvezetőjének ölelési szándékát.

...svg content...Fotó: RTL Magyarország
TV

Takács Petra

Szerkesztő

Herceg Erika nem kevés kritikát kapott a legutóbbi X-Faktor adást követően, ami továbbra is a válogatókról szólt. Erika részben talán kissé túlreagálta a helyzetet, majd úgy döntött, hogy kisétál a stúdióból.

Nemcsak Puskás Petivel kapott össze, hanem a többi mentorral is, akik igencsak meglepődtek, amikor Erika kiviharzott, majd egy ideig nem is látták. Erika nagyon dühösen tért vissza, egy mosoly sem hagyta el az arcát, és sorra állította le a produkciókat. Soron kívül Kiderült, mely kocsikat keresi most mindenki

Miközben egyértelműen nemet mondott, a többiek továbbjuttatták a versenyzőket. Végül kibékültek és csak sor került a táncra, még ha nem is a színpadon, mert Peti és Erika a pulton ropták egy produkció ideje alatt.

Erika előtte olyannyira dühös volt, hogy még Miller Dávid ölelési szándékét is elutasította. Többek között erről is beszélt az rtl.hu-nak adott interjújában, immáron higgadtan, mindenfajta feszültség nélkül.

Lapozó: 1 2

Orbán Viktor bejelentette, Pilismarótnál megcsúszott a töltés

Orbán Viktor miniszterelnök a szombat reggeli rendkívüli sajtótájékoztatót tartott, aminek ideje alatt elmondta, már vágják a centit, és 5 nap van hátra a kiemelt védelmi erőfeszítésekből.