Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,87 Ft
Euró
389,47 Ft
Font
453,96 Ft
Bitcoin
64,259 $

Kulcsár Edina: „Márk csodálatos apja lesz a babánknak, nem is kívánhatnék nála jobbat”

Kulcsár Edina több mint elégedett a párjával, akitől már gyermeket vár, és ennél boldogabb talán nem is lehetne.

Fotó: Instagram/G.w.M.
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Az idő sok esetben relatív, és ez Kulcsár Edina kapcsolatára tökéletesen igaz, mert nagyon nagy tempóban haladnak előre. Varga Márk, azaz G.w.M. lett a szépségkirálynő szívének új választottja, addig Csuti új kapcsolata zátonyra futott és nincs valami jól lelkileg.

Ezzel szemben Edina majd kiugrik a bőréből, annyira boldog a rapper mellett. A terhességet a következő évre tervezték, ám a baba valamiért sokkal előbb szeretett volna megérkezni, így a híres üzletasszony mégsem lesz ott a Dancing with Stars harmadik évadában. Soron kívül Így startolt el a forint hétfő reggel

Berki Mazsi ugrott be a helyére, de nagy kérdés, hogy mennyire lesz képes pótolni Edinát, akire rengetegen lettek volna kíváncsiak. A Blikk kérdésére elmondta, nem is kívánhatna jobbat a szerelménél, annyira tökéletes minden.

„Márk csodálatos apja lesz a babánknak, nem is kívánhatnék nála jobbat. Nemcsak a saját gyerekeivel, hanem az enyéimmel is nagyon jól kijön. Imádják egymást, de egy percig sem akar pótapjuk lenni, hiszen nekik van igazi édesapjuk, aki aktív részese maradt az életüknek.” – mondta a Blikknek Edina.

Lapozó: 1 2

Összefoglaló videó a Ferencváros 5-1-es győzelméről a Debrecen ellen

A Ferencváros végül 5-1-re győzte le a Debrecent az NB1 hétvégi fordulójában, ami egyúttal rekordot is hozott, mert egy csapat sem rúgott olyan sok gólt egy idény alatt, mint a Fradi.

Testvére helyett akart motoros vizsgát tenni, és ez még mind semmi

Rendőrségi ügy lett belőle, miután úgy döntött, a testvére helyett megy motoros vizsgára, de hamar lebuktak.

Súlyos baleset történt Baján, vonat elé hajtott egy kamion

Ezúttal egy kamionos okozott komoly fennakadást, amikor vonat elé hajtott, mely mintegy 200 méterre állt meg a vasúti átjárótól, de nem siklott ki.