Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,137 $

Fekete-Győr András hazugsággal vádolja Gulyás Gergelyt

Ismét a rezsi kapcsán emelte fel a szavát a Momentum politikusa.

...svg content...Budapest, 2022. június 28. Fekete-Gyõr András, a Momentum képviselõje felszólal az Európai Unió jövõjével kapcsolatosan képviselendõ magyar álláspontról szóló vitában az Országgyûlés rendkívüli plenáris ülésén 2022. június 28-án. MTI/Bruzák Noémi
Belpolitika

Takács Petra

Szerkesztő

Fekete-Győr Gulyás magyarázatot vár egy közelmúltbeli vita kapcsán, melyet Gulyás Gergely Gelencsér Ferenccel, a Momentum elnökével folytatott, és amin a rezsitámogatások, valamint a rezsicsökkentés is szóba került.

„Megnéztem a kormányinfót, és Gulyás Gergely megint behazudta, hogy a kormány 150 ezer Ft-ot ad HAVONTA minden háztartásnak. Ez az összeg már 150 ezerrel kevesebb, mint amit 1-2 hete a Tranziton állított (egészen pontosan 300 ezer forintos HAVI segítségről beszélt), de még így is azt jelentené, hogy 7200 milliárd forintot költenek a részleges rezsicsökkentésre éves szinten: ez a GDP egynyolcada.” Soron kívül Hét falut kellett evakuálni a nagy indonéz vulkán villámok szórta kitörése miatt (fotóval)

„Miniszter Úr tartozik egy magyarázattal, hogy mi történt két hét alatt, hogy a kormány megfelezte a háztartásoknak juttatott állítólagos rezsitámogatásokat. Ha pedig nem felezte meg, jól értem, hogy lényegében beismerte, hogy a múltkor hazudott a Gelencsér Ferenccel, a Momentum Mozgalom elnökével tartott Tranzit-vitáján?”

„Ha viszont hazudott, miért kéne most elhinnünk egy szavát is? Főként, ha utánaszámolunk az állításának, ami továbbra is azt jelentené, hogy egy hónap alatt (!) a rezsivédelmi alapba szánt teljes összeget elköltenék a már részlegesen elengedett rezsicsökkentésre (éves szinten pedig a GDP egynyolcadát).”

„Valós számokat közlő, egyenes, az embereket partnerként kezelő kormányra van szüksége hazánknak” – írta közösségi oldalán Fekete-Győr András.

Gyurcsány Ferenc láthatóan nem bízik Magyar Péterben: „Mondják, mit tudnak Magyarról?”

Miközben Magyar Péter és Gyurcsány Ferencék egyre inkább egymással hadakoznak, a Fidesz továbbra is stabil.