Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
369,53 Ft
Euró
393,77 Ft
Font
457,11 Ft
Bitcoin
63,812 $

További Hírek

Ismét a rezsi kapcsán emelte fel a szavát a Momentum politikusa.

A politikus megosztotta véleményét a kormány által létrehozandó korrupcióellenes hatóság kapcsán, és egy javaslatot is tett az ügyben.

Fekete-Győr András ezúttal sem fogta vissza magát, és hangosan beszélt a Vodafone Magyarország felvásárlásáról, ami az elmúlt évtizedek egyik legfontosabb tranzakciója lehet ezen a területen.

Fekete-Győr András, a Momentum volt elnöke úgy véli, egyszer fogták meg egymást kezét a taxisok, ami elegendő volt ahhoz, hogy rettegjen tőluk a hatalom.

A Momentum politikusa azt mondja, érti a dolgot, de közben nem, és szerinte talán jobb is, hogy ez így van.

Fekete-Győr András ezúttal sem kímélte a kormányt, és arról beszél, hogy akár tömeges elszegényedés is következhet a magasabb rezsiárak miatt.

Egy hónapja maradt a kormánynak, a Momentum alapítója is megszólalt az ügyben.

Fekete-Győr András Gyurcsány Ferenchez hasonlóan egyre nyersebben és erősebben fogalmaz Orbán Viktor kapcsán, amire itt az újabb példa.

Fekete-Győr András igyekszik minél erőteljesebben fogalmazni, miközben többen azt kérdezik tőle, mégis mit szeretne elérni ezzel, mit tud tenni.

Fekete-Győr András nem fogja vissza magát, igyekszik rendszeresen éles kritikát megfogalmazni a kormánnyal szemben, most is így tett.