Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
360,93 Ft
Euró
388,99 Ft
Font
453,13 Ft
Bitcoin
63,709 $

A DK ismét felszólította a kormányt

A DK ismét felszólította a magyar kormányt, mert szerintük a megszorítások politikáját alkalmazzák.

Fotó: A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor miniszterelnök (k) az őszi politikai időszak első kormányülését tartja a Karmelita kolostorban 2022. szeptember 2-án. A kormányfő mellett Orbán Balázs, a miniszterelnök politikai igazgatója, Bordás Gábor, a Miniszterelnöki Kormányiroda közigazgatási államtitkára és Szalay-Bobrovniczky Kristóf honvédelmi miniszter. MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher
Belpolitika

Takács Petra

Szerkesztő

A Demokratikus Koalíció (DK) arra szólította fel a kormányt, hogy ne mélyítse tovább a válságot és azonnal hagyjon fel a „megszorítások politikájával”.

Ráczné Földi Judit, a DK elnökségi tagja keddi, online sajtótájékoztatóján arról beszélt, hogy Németország 65 milliárd eurós csomaggal akadályozza meg azt a válságot, amit „nálunk a magyarok fizetnek meg”. Soron kívül Magyar Péter pert helyezett kilátásba a kiszivárgott mentőszolgálati jegyzőkönyv miatt

A politikus kijelentette: Magyarországon rezsiemelés helyett rezsitámogatásra, adóemelés helyett adócsökkentésre, megszorítások helyett megemelt családi pótlékra, lakhatási támogatásra és az infláció kormányzati ellensúlyozására van szükség.

(MTI)

Szinte az összes szlovákiai iskolában bombariadót jelentettek, a hatóságok evakuálták az intézményeket

Iszlamisták küldtek fenyegető e-mailt mintegy 200 szlovákiai iskolának.

Nem tudni, felépül-e az Eb-re a magyar válogatott most megműtött védője

Műtéten esett át Fiola Attila, a Fehérvár FC és a magyar labdarúgó-válogatott védője, ám felépülési ideje egyelőre ismeretlen, így bizonytalan, hogy részt vehet-e a közelgő Európa-bajnokságon.