Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
352,94 Ft
Euró
394,05 Ft
Font
469,96 Ft
Bitcoin
63,621 $

Schobert Norbi idősebbik fia messze érettebb a korához képest

Egy újabb bizonyíték arra, hogy milyen éretten gondolkozik a 16 éves fiú, akit ezúttal az ismerkedésről kérdeztek.

...svg content...Fotó: Instagram/Schobert Norbert
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Schobert Norbi idősebbik fia szintén középpontban van, miután aktív a közösségi médiában, és noha még csak 17 éves sincs, sok ezren követik. Népszerű, nemcsak a stílusa és a karaktere miatt, mivel rendkívül sportos, és ezzel sokakat motiválhat.

Időről időre arról is érdeklődnek nála, milyen helyzetben érezheti magát, amikor ismerkedik. Mivel egy olyan fiatalról beszélünk, akit a generációja jól ismer, ennek lehetnek előnyei és hátrányai is, de mindezt igyekszik a helyén kezelni. Soron kívül Árvízhelyzet: nagyon fontos információkat közölt a nyugdíjak kapcsán a Magyar Posta

„Mennyire nehéz számodra az ismerkedés?” – tette fel a kérdést az egyik követő Norbi Instagram oldalán. „Nők terén nem vagyok az a típus, aki kis időre tervez. Szeretek kötődni máshoz.” – hangzott a fiatal sztár válaszának első fele.

Extra: ebben gyönyörű és különleges ruhában bulizott Hosszú Katinka a lagziján (fotók)

„Nyilván tapasztaltnak és őszintének kell lenni egy kapcsolatban, ha hosszú távra tervezi az ember… Nekem még van hova fejlődnöm ilyen téren, de nem bírnék az a fajta ember lenni, akinek ma van, holnap nincs.”

Lapozó: 1 2

Micsoda fordulat: Magyar Péter örülne, ha Vitézy Dávid lenne a főpolgármester-helyettes, a Kutyapárttal is szövetkezne

Mint kiderült, Magyar Péter, Vitézy Dávid és Kovács Gergely nemrég titokban tárgyalt egy esetleges koalíció lehetőségéről.