Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
66,930 $

Nem vette észre a táblát, 8 ember megsérült a mosonmagyaróvári sofőr által okozott balesetben

Az apró figyelmetlenség súlyos következményekkel járt.

...svg content...Fotó: police.hu
Baleset

Takács Petra

Szerkesztő

A police.hu beszámolója szerint nem vett észre egy elsőbbségadásra kötelező táblát egy autó sofőrje Békésen, ezért összeütközött egy másik autóval, ám a kis figyelmetlenségnek súlyos következménye lett: a balesetben nyolcan sérültek meg.

Két személygépkocsi ütközött össze 2021. július 25-én délután Békésen, a Cseresznye utca és a Petőfi utca kereszteződésében – a baleset azért történt, mert az egyik autó vezetője nem adott elsőbbséget a másik autósnak. Soron kívül Pünkösd: vasárnap és hétfőn is zárva lesznek az üzletek

A kereszteződésben a forgalomirányító jelzőlámpa sárgán villogott, de ott volt mellette az elsőbbségadásra kötelező tábla. A mosonmagyaróvári férfi elismerte, hogy nem figyelt eléggé, nem vette észre a táblát, a kis figyelmetlenség miatt történt ütközésnek azonban súlyos következménye lett.

A vétlen autóban egy négyéves kisfiú és az édesanyja könnyebben, míg a velük utazó nagymama súlyosan megsérült. A szabálysértő férfi és az egyik utasa könnyű, három utasa súlyos sérülést szenvedett.

A Békéscsabai Rendőrkapitányság a férfit közúti baleset gondatlan okozása vétség elkövetésével gyanúsítja. A Közlekedésrendészeti Osztály rendőrei a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték és a nyomozás iratait 2022. szeptember 2-án továbbították az ügyészségre.

Lemondással fenyegetőzik az izraeli védelmi miniszter, ha nem fogadják el a háborús tervét

Az izraeli háborús kabinet egyik tagja lemondással fenyegetőzik, amivel válaszút elé állította Benjamin Netanjahu miniszterelnököt.

Nem szeretik a fiatalok, ha az influenszerek politizálnak

Egy friss felmérés szerint a magyar fiatalok többsége nem különösebben vevő az influenszerek politikai állásfoglalására.

Kirúghatja a Barcelona Xavit, de az a klubnak is nagyon fájna

A Mundo Deportivo friss beszámolója szerint jelentős anyagi terhet jelentene a Barcelonának, ha úgy döntene, hogy végül meneszti Xavit a vezetőedzői posztról.