Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
363,58 Ft
Euró
389,17 Ft
Font
454,95 Ft
Bitcoin
58,568 $

Budapesti étteremben fogdosta kiskorú kolléganőjét egy afgán férfi

A lány el tudott menekülni, a férfit pedig elfogták a rendőrök.

Fotó: Mehaniq / Twenty20
Bűnügy

Takács Petra

Szerkesztő

A police.hu beszámolója szerint tizennegyedik életévét betöltött, de tizennyolcadik életévét be nem töltött személlyel hatalmi vagy befolyási viszonyával visszaélve elkövetett szexuális visszaélés bűntett miatt folytat eljárást a Budapesti Rendőr-főkapitányság V. Kerületi Rendőrkapitányság.

A rendőrség közlése szerint 2022. szeptember 1-ére virradóan egy V. kerületi gyorsétterem mosogatóhelyiségében egy ott dolgozó fiatal férfi hátulról erőszakosan fogdosni kezdett egy szintén ott dolgozó 17 éves lányt. Soron kívül Lázár szerint Karácsony és Vitézy vidéken nem tudnának boldogulni

A lány ellenkezett, ám a férfi ennek ellenére is megpróbálta róla levenni ruháját – a sértettnek akkor sikerült elmenekülnie, amikor belépett a főnökük.

Végül a belvárosi rendőrök az étteremben fogták el az oltalmazotti státuszban Magyarországon tartózkodó 23 éves afgán állampolgárt. A gyanúsított tagadta a bűncselekmény elkövetését, állítása szerint ő csak csiklandozta kolléganőjét. Az V. kerületi rendőrök őrizetbe vették, és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.