Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,05 Ft
Euró
401,00 Ft
Font
478,67 Ft
Bitcoin
60,663 $

Egyszerűen nem lehet bírni Lewandowskival a Barcelonánál

Az elmúlt évek egyik legnagyobb igazolását hajtotta végre a Barcelona, ami a Sevilla ellen is kiderült szombat este.

...svg content...Fotó: EPA/RAUL CARO
Sport
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Robert Lewandowski már messze nem fiatal a maga 34 életévével, de ez nem jelenti azt, hogy ne lehetne az egyik legjobb. A lengyel támadó továbbra is a világ egyik legjobbja, bizonyítván, hogy a kor nem feltétlen számít.

A modern futballban egyre több bőven 30 feletti klasszis játékost láthatunk, aminek köszönhetően a rajongók sokkal tovább élvezhetik a játékukat. Korábban egy játékos 33-34 évesen már visszavonult, vagy valahol levezetőben volt egy kisebb csapatnál. Soron kívül Elhunyt egy várandós nő és magzata a szegedi klinikán

Ez manapság nem így működik, Lewandowski az újabb példa erre, aki 2014 és 2022 között a Bayern München sztárjaként ontotta magából a gólokat. Nem volt messze attól, hogy annyi gólja legyen, mint ahány meccse volt a németekkel.

A klasszis már a Barcelonát erősíti, és sokat nem várt a gólgyártással, szépen halad afelé, hogy Spanyolországban is gólkirállyá váljon, de itt most nehezebb dolga lesz. Az azonban biztos, hogy Xavi hatalmasat húzott a veterán csatár leigazolásával, aki a Sevilla ellen is betalált szombat este.

Haaland egy igazi zseni, de ez is kevés volt a Manchester Citynek az Aston Villa ellen (videó)

Messze nehezebb mérkőzésre számítottunk, ám végül a katalánok még csak esélyt sem adtak a Sevillának, akik hazai pályán szenvedtek vereséget, még csak gólt sem lőttek. Ez a 3-0 újabb üzenet volt a Real Madridnak, miszerint van miért aggódniuk, és ez csak a kezdet, nagy csata várható közöttük. A látványos összefoglaló videót alább találjátok, benne többek között Lewandowski legutóbbi góljával.