Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
353,03 Ft
Euró
394,00 Ft
Font
468,79 Ft
Bitcoin
63,732 $

Földet ért a becsapódással fenyegetőzött pilóta Mississippiben

A legfrissebb jelentések szerint földet ért az a repülőgép, amit egy férfi lopott el, majd azzal fenyegetőzött, hogy becsapódik vele egy bevásárlóközpontba.

...svg content...Fotó: Unsplash/Kent Pilcher
Észak-Amerika
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Korábban beszámolhattunk az eseményről, ami sokakban riadalmat keltett a helyiek közül, hiszen bárki veszélyben érezhette magát. A CNN is figyelemmel követi az eseményeket, és most azt írja, egy forrás információja alapján földet ért a gép.

Órákon át repült Tupelo és Mississippi más területei felett a férfi, akit már őrizetbe vettek. Jelenleg nem tudni, hogy mi volt az indítéka, milyen nemzetiségű, hány éves, van-e családja. Pillanatnyilag nagyon korlátozottak az információk, később hivatalos sajtótájékoztatót tarthatnak a hatóságok, ami ideje alatt új részletek derülhetnek ki.

Időközben Mississippi kormányzója, Tate Reeves is megerősítette, hogy a gyanúsított gép az állam északi részén ért földet. A gép a Mississippi állambeli Ripley repülőterétől északnyugatra található mezőn landolt. A CNN az FAA-n keresztül azt írja, egy Beechcraft King Air 90 típusú gépről van szó – az FAA a bűnüldöző szervekkel közösen indított vizsgálatot.

Kemény üzenetet kapott a heccpolitikusnak hívott Magyar Péter a honvédelmi minisztertől

Szalay-Bobrovniczky Kristóf honvédelmi miniszter „hordószónoknak” nevezte Magyar Pétert, a Tisza Párt vezetőjét.

Van egy figyelemre méltó hiba az OpenAI új modelljénél

Az OpenAI hamarosan bemutatja az o1 elnevezésű, új MI-modelljét, azonban már a megjelenés előtt elkezdte vizsgálni azt az Apollo független mesterségesintelligencia-biztonsági kutatócég.