Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,91 Ft
Euró
389,47 Ft
Font
454,82 Ft
Bitcoin
64,559 $

G.w.M. újabb luxusautó vásárlására készül? Három opciót dobott be (fotóval)

Könnyen lehet, hogy ismét bővülni fog G.w.M. autóparkja, és egy nem is akármilyen modellel, bár eddig sem panaszkodhatott.

Fotó: Unsplash/Felipe Simo
Style

Takács Petra

Szerkesztő

G.w.M. nevét most már azok is jól ismerhetik, akiknek eddig közük sem volt a magyar raphez. Rengetegen vannak, akik korábban nem hallottak a sikeres rapperről és dalszövegíróról, ám azzal, hogy Kulcsár Edina párja lett, minden megváltozott.

Varga Márk és a szépségkirálynő olyan szinten egymásba estek, hogy alig pár hónappal a megismerkedésüket követően már közös tetoválást is csináltattak. Ez pedig igen komoly elhatározás, mivel sosem lehet tudni, mit hoz az élet. Soron kívül Szentkirályinak elege van Karácsonyból: „Közpénzből készpénz lett”

Ők azonban nem foglalkoztak az idővel, az érzéseikre hallgattak, és olyan érzések fogták el őket, mint azelőtt soha. Noha Edina férje, Csuti is kapcsolatba lépett a bejelentés után, szerelme Ginával nem tartott túl sokáig, külön utakon folytatják tovább.

Mindeközben Edina már G.w.M. gyermekét hordja a szíve alatt, és noha nem erre az időszakra tervezték a babát, több mint boldogok. Edina sajnálja, hogy emiatt ki kell hagynia a Dancing with the Stars harmadik évadát, ám a baba mindennél fontosabb.

Lapozó: 1 2

Megszólalt a martonvásári légibaleset egyik áldozatának édesanyja

Mint mondta, fiának nem temetése lesz, a tervek szerint búcsúztatón engedik el utolsó útjára.