Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
353,56 Ft
Euró
394,23 Ft
Font
469,46 Ft
Bitcoin
63,156 $

Ennyire van oda Marics Pati Tóth Andiért (fotóval)

Nagyon erőteljesen dúlhat a szerelem Marics Peti és Tóth Andi között, akik nemrég jelentették be, hogy együtt vannak.

...svg content...Fotó: Instagram/Marics Peti
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Tóth Andinak volt pár félresikerült kapcsolata az élete során, ha nem is sok. Csak igyekezett boldog lenni, de valami mindig közbeszólt, és nem a megfelelő emberek voltak mellette, akikkel végleg megállapodhatott volna.

Az sem segített neki, hogy rengeteg támadást kapott, a sajtóban is megannyi cikk jelent meg róla, és egyes címek láttán még mi is igencsak furcsán néztünk magunk elé, pedig láttunk pár cifraságot az évek alatt. Ez már csak így működik, és ezzel Andi is tisztában van. Soron kívül Megvan a dátum: ekkor valósulhat meg a vita, amin Magyar Péter és Orbán Viktor is jelen lesz

Sokáig azt gondolták, az X-Faktor győztese mellé egy sokkal idősebb férfi való, akár egy 40-es korosztály, de úgy tűnik, most mégis egy fiatalember lehet az igazi. Nem mintha egy 40-es öreg lenne, ám nyilván más, amikor egy 20-es éveiben járó személyről van szó.

Nyerő Páros: felvették a kamerák Muri Enikő hangos vitáját (videó)

Noha Peti fiatal, megelőzi a korát, és igyekszik a lehető legnagyobb szerénységgel kezelni azt, ami körülveszi. Megannyi tini rajong érte, akik közül többen is sokkos állapota kerültek, amikor kiderült, hogy együtt van Andival.

Lapozó: 1 2