Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
355,28 Ft
Euró
396,76 Ft
Font
475,11 Ft
Bitcoin
65,861 $

Dobrev Klára szerint a számok bizonyítják, hogy Orbán Viktor nem ért hozzá

Dobrev szerint Orbán a háborúval takarózik, mert gyáva beismeri, hogy a hozzá nem értése az ok. 

...svg content...Fotó: Dobrev Klára, a Demokratikus Koalíció (DK) miniszterelnök-jelöltje beszédet mond a DK XI. kongresszusán és ellenzéki elõválasztási kampánynyitó rendezvényén a Kongresszusi Központban 2021. augusztus 29-én. MTI/Mohai Balázs
Belpolitika
Author image

Fazekas Kiara Barbara

Szerkesztő

Dobrev Klára bár nem annyira aktív, mint férje, Gyurcsány Ferenc, de ő is azon dolgozik, hogy amint lehet, átvehessék a hatalmat az Orbán-kormánytól, amely, mint ahogy legújabb bejegyzéséből kiderült, nem ért hozzá. 

Elmondása szerint a KSH egyik adata került a kezébe, nem részletezi, hogy melyik, de szerint ez bizonyítja, hogy Orbán csak ráfogja a magyarországi inflációt az ukrajnai háborúra, de hazudik,  Soron kívül Magyar Péter kiadta a listát, kik nem lehetnek párttagok a Tisza Pártnál

„Érdekes KSH adat került reggel a kezembe, amely egyértelműen bizonyítja, milyen bődületes hazugság a háborúra fogni a magyarországi brutális inflációt. Orbán ezzel takarózik, mert gyáva beismerni, hogy a hozzá nem értése miatt családok tízezrei szenvednek az elszabadult áraktól” – írta Dobrev

Hozzáteszi, hogy már korábban is magas volt az infláció, amelyet csak tovább rontott „Orbán illiberális hókuszpókusz politikája”.  

„A számokból világosan látszik, hogy az árak már jóval a háború előtt kilőttek és Orbán illiberális hókuszpókusz politikája az elmúlt hónapokban csak még jobban felgyorsította a pénzromlást. És most, amikor a családok már így is elviselhetetlen árat fizetnek gyakorlatilag mindenért, még mindig nem látjuk az áremelkedések végét” – közölte. 

„Orbán az oka a brutális inflációnak, aminek csak akkor lesz vége, ha Orbán megy” – jelentette ki. 

Hozzátette: „mi pedig készülünk”. 

Zelenszkij közölte Trumppal, Putyin nem nyerhet

Donald Trump és Volodimir Zelenszkij személyesen találkoztak New Yorkban, melynek ideje alatt az USA volt elnöke meghallgatta az ukrán vezetőt a háborúról.

Váratlan döntetlen született az Újpest-Eto meccsen

Az Újpest nem tudta otthon tartani a 3 pontot a Győri ETO ellen az NB1 8. fordulójában, ami egyértelműen csalódás az újpestiek számára.