Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,056 $

Ekkor tartja frakcióülését a kormány, kiderültek a legfontosabb témák is

Kocsis Máté közösségi oldalán tette közzé a dátumot.

...svg content...Budapest, 2022. július 12. Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetõje felszólal a kisadózó vállalkozók tételes adójának (kata) módosításáról szóló törvényjavaslat vitájában az Országgyûlés rendkívüli plenáris ülésén 2022. július 12-én. A javaslatot 120 igen szavazattal, 57 nem ellenében és 1 tartózkodás mellett fogadták el kivételes eljárásban. MTI/Kovács Attila
Belpolitika

Takács Petra

Szerkesztő

A Fidesz-KDNP szeptember 21-22-én tartja meg a parlamenti ülésszakot megelőző szokásos frakcióülését, derült ki Kocsis Máté frakcióvezető facebook bejegyzéséből.

Kocsis kiemelte, hogy azon dolgoznak az Orsszággyűlésben is, hogy „az elhúzódó háború és a brüsszeli szankciók ellenére is biztos legyen az ország energiaellátása, rezsivédelmet kapjanak a háztartások és megőrizzük a családtámogatásokat”. Soron kívül Pünkösd: vasárnap és hétfőn is zárva lesznek az üzletek

Lemondással fenyegetőzik az izraeli védelmi miniszter, ha nem fogadják el a háborús tervét

Az izraeli háborús kabinet egyik tagja lemondással fenyegetőzik, amivel válaszút elé állította Benjamin Netanjahu miniszterelnököt.

Nem szeretik a fiatalok, ha az influenszerek politizálnak

Egy friss felmérés szerint a magyar fiatalok többsége nem különösebben vevő az influenszerek politikai állásfoglalására.

Kirúghatja a Barcelona Xavit, de az a klubnak is nagyon fájna

A Mundo Deportivo friss beszámolója szerint jelentős anyagi terhet jelentene a Barcelonának, ha úgy döntene, hogy végül meneszti Xavit a vezetőedzői posztról.