Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,05 Ft
Euró
401,00 Ft
Font
478,67 Ft
Bitcoin
60,663 $

Rendkívül rossz hírt kaptak a Liverpool szurkolói

Az első négy mérkőzést követően a Liverpool szurkolói és a szakértők is egyetértettek abban, hogy új játékosokra van szükség.

...svg content...Jürgen Klopp, az FC Liverpool vezetõedzõje a labdarúgó Bajnokok Ligája nyolcaddöntõjében játszott FC Liverpool-RB Leipzig visszavágó mérkõzés kezdete elõtt a Puskás Arénában 2021. március 10-én. MTI/Koszticsák Szilárd
Sport
Author image

Nagy Noel

Szerkesztő

Jürgen Klopp csapata meglepően gyengén kezdte a 2022/23-as Premier League szezont, az első két mérkőzésen ugyanis mindössze döntetlent értek el a Fulham és a Crystal Palace ellen, míg a borzasztóan kezdő Manchester Unitedtól vereséget szenvedtek.

Klopp csapata az első három mérkőzésen felgyülemlett feszültséget szerencsétlen frissen feljutó Bournemouth-n töltötte ki, amelynek kilenc gólt is lőttek a negyedik mérkőzésen. Ez azonban nem fedi el azt a helyzetet, hogy a Liverpool kerete vékony. Soron kívül Elhunyt egy várandós nő és magzata a szegedi klinikán

Thiago, Curtis Jones és Naby Keita ugyanis ismételten sérültek, ezzel pedig jelentősen csökkent a kreativitás és a szervezettség a középpályán. James Milner, Jordan Henderson és Harvey Elliott áll jelenleg rendelkezésre, Fabinho pedig most tért vissza kisebb sérüléséből.

Ebben a formájában a Liverpool középpályája nem elég mély, ezt pedig a Manchester United elleni meccs is megmutatta. Felmerül tehát az egyértelmű feladat, új középpályásokat kell igazolni, főként olyanokat, akik nem sérülékenyek, mint Thiago vagy Keita.

Az elmúlt napok során pedig két nagyon érdekes név is felmerült, akik mindketten passzolnának Klopp rendszerébe: Sander Berge, a Sheffield United tehetséges norvég középpályása, valamint Konrad Laimer, Szoboszlai Dominik csapattársa.

Habár mindkettő remek igazolás lett volna, David Orstein, a The Athletic jól értesült újságírója cáfolta a beszámolókat a két játékos érkezését illetően – írja az HITC. Orstein ráadásul nem csak a cáfolattal hozott rossz híreket:

„Voltak beszámolók Sander Berge és Konrad Laimer kapcsán, leellenőriztük ezeket és nem tekinthetőek a Liverpool célpontjainak, nem történik semmi. Körbetelefonáltam és minden információ arra utal, hogy a Liverpool nem fog már hozni senkit, kivéve, ha valami kivételes lehetőség teremtődik meglehetősen jó pénzért”

Az HITC megjegyzi, hogy a Liverpoolnak elsősorban az a terve, hogy kivárnak a következő nyárig és egy nagy nevet akarnak igazolni. A gyakran felmerülő név Jude Bellingham, aki iránt már idén érdeklődtek Anfield-en, a Dortmund azonban nem akarta ezen a nyáron elbukni.