Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
355,04 Ft
Euró
396,60 Ft
Font
475,48 Ft
Bitcoin
64,536 $

Kétszer is belerúgott a mentősökbe az ismert magyar tiktoker

Az első videót paródiának szánta, a másodikban már direkt szapulta a mentősöket. 

...svg content...Fotó: MTI/Mihádák Zoltán
Belföld

Takács Petra

Szerkesztő

„Bezár a gyrosos, ezért b*zd fel a kéket!” címmel tett közzé egy videót egy ismert magyar tiktoker, akit aztán felkerestek az Országos Mentőszolgálat munkatársait, és megkérték, ha szeretné elkerülni a jogi lépéseket, akkor távolítsa el a mentő hivatást degradáló tartalmat a közösségi felületeiről.

Mint írják, bár mentők maguk is tiktokoznak és jól értik a viccet, sértette a közízlést és a bajtársi közösség nagy részének felháborodását is kivívta magának annak az ismert tiktok-sztárnak a produkciója, amely az Országos Mentőszolgálat védjegyoltalma alatt álló elemeit is jogellenesen megjelenítve téveszthette meg a nézőket.

Elmondták, hogy bár ennek ugyan eleget tett és elnézést is kért, később azonban két videóban is szapulni kezdte ezért a mentők közösségét és olyan tartalmakkal állította párhuzamba saját produktumát, amiben semmi ízléstelenség vagy trágárság nem látható, pl.: mikor az anyósülésen helyet foglaló ápoló (ugyan szabályellenesen) rögzítette a szirénával való közlekedést. 

Hozzáteszik, hogy ezért a tiktoker válaszában kifogásolt videók miatt, most hivatalból megkezdődtek az érintett életmentők meghallgatásai.