Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,007 $

Dancing with the Stars: érdekes dolgok derültek ki Rubint Rékáról

Andrei Mangra megosztott pár kulisszatitkot Rubint Rékáról, aki gőzerővel készül a Dancing with the Stars harmadik évadára.

...svg content...Fotó: Instagram/Andrei Mangra
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Ha tippelnünk kellene, akkor azt mondanánk, hogy senki nem készül keményebben Rubint Rékánál a táncos műsor új szezonjára, noha minden nap edz, órákat tart, és ez igencsak sok energiát emészt fel.

Mindezt úgy, hogy nem a 20-as éveiben jár, de ez is csak azt bizonyítja, hogy a kor nem lehet akadály, ha az ember igazán céltudatos, motivált és sportos életet él, mint Réka évtizedek óta, megállás nélkül. Soron kívül Riasztó mértékben növekszik az idős, beteg, munkaképtelen hajléktalanok száma Magyarországon

Arról sem feledkezhetünk meg, hogy a fitneszkirálynő három gyermek édesanya, de szinte semmi lendületet nem veszített. Élete egyik legnagyobb álma vált valóra azzal, hogy a Dancing with the Stars-ban szerepelhet, és mindezt Andrei Mangra, a tavalyi évad győztese partnereként.

Demcsák Zsuzsa már a világ másik felén forgat a TV2-vel (videó)

Egyre beszédesebb videók és fotók látnak napvilágot Rékáról, már most nagyon látványos mozdulatokra képes, így valószínűleg csattanós választ fog adni a kritikusainak, akik azt szeretnék, minél hamarabb essen ki.

Lapozó: 1 2