Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
353,35 Ft
Euró
394,34 Ft
Font
469,57 Ft
Bitcoin
63,481 $

Különleges bikinis fotóval köszönt be Szőke Zsuzsi

A Dancing with the Stars egyik legnagyobb sztárja is igyekszik kihasználni az utolsó igazán erős nyári napsugarakat.

...svg content...Fotó: Instagram/Szőke Zsuzsanna
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Hamarosan indul a Dancing with the Stars harmadik évada, ami egyúttal hatalmas munkát is jelent a résztvevők számára. A stábról sem feledkezhetünk meg, már csak amiatt sem, mert élőben forgatják az adásokat, ami mindig nagyobb kihívást jelent.

Még le sem ment az első adás, máris volt két rendkívüli bejelentés. Két versenyzőt azonnal le kellett cserélni – egyikük váratlanul várandós lett, míg a másik szereplő sajnálatos módon súlyosan megsérült. Soron kívül Árvízhelyzet: nagyon fontos információkat közölt a nyugdíjak kapcsán a Magyar Posta

Kulcsár Edina rendkívül fog hiányozni a sztárok névsorából, Berki Mazsinak kellene valahogy helyettesítenie, ami nem lesz könnyű. Már csak amiatt sem, mert rendkívül nagy a hátránya a többiekkel szemben.

Gelencsér Timi megvásárolta álmai autóját

Szőke Zsuzsi visszatér a mezőnybe, akit a második szezonban ismerhettünk meg, és azonnal kedvenc lett. Az elmúlt hónapokban egy óceánjárón dolgozott, most azonban már a DWS3-ra készül gőzerővel.

Lapozó: 1 2

Micsoda fordulat: Magyar Péter örülne, ha Vitézy Dávid lenne a főpolgármester-helyettes, a Kutyapárttal is szövetkezne

Mint kiderült, Magyar Péter, Vitézy Dávid és Kovács Gergely nemrég titokban tárgyalt egy esetleges koalíció lehetőségéről.