Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
359,77 Ft
Euró
387,45 Ft
Font
450,56 Ft
Bitcoin
61,542 $

Belga Nagydíj: lemásolták vasárnap Schumacher és Häkkinen legendás előzését (videó)

Gyakorlatilag lemásolták vasárnap a Belga Nagydíjon Michael Schumacher és Mika Häkkinen legendás előzését.

Fotó: A futamgyőztes Max Verstappen, a Red Bull holland (k) és a második helyezett Sergio Perez, a Red Bull mexikói versenyzője (b), valamint a harmadik helyezett Carlos Sainz, a Ferrari spanyol versenyzője (j2) pezsgővel ünnepel a pódiumon a Forma-1-es autós gyorsasági világbajnokság Belga Nagydíjának eredményhirdetésén a spa-francorchampsi pályán 2022. augusztus 28-án. MTI/AP/Olivier Matthys
Sport

Takács Petra

Szerkesztő

Az elmúlt hétvégén tért vissza a Forma-1 mezőnye a nagy nyári szünetéről, már ideje volt, hiszen rég nem láthattunk futamokat. Ez most egy újabb intenzív időszak lesz a csapatok számára, de úgy tűnik, eldőlt az egyéni cím sorsa.

Max Verstappen előnye lassan matematikai szinten is behozhatatlan, noha messze nem így indult a 2022-es kiírás. Charles Leclerc és a Ferrari nagyon bánhatja ezt, hiszen minden esélyük megvolt arra, hogy behúzzák az évet. Soron kívül Orbán Viktor halat fogott (videó)

Erre immáron minimális az esély, kisebb csodának kellene bekövetkeznie, hogy Verstappen elbukja a bajnokságot. Legutóbb is nagyot ment Belgiumban, noha még csak a TOP-10-ben sem volt ott.

Belga Nagydíj: videón Hamilton repülése a rajtot követően

Ezzel egy újabb fontos lépést tett meg a címvédés felé, így rövid időn belül kétszeres világbajnok lehet. Hasonló történhet, mint több mint 10 évvel ezelőtt Sebastian Vettellel, szintén a Red Bullnál, amikor négy egymást követő alkalommal nyert.

Voltak látványos jelenetek vasárnap, az egyik például Schumacher és Häkkinen legendás előzését idézte. Nem is kell sokat magyaráznunk a dolgot, inkább nézzétek meg, remekül vágták össze a két jelenetet a múlt és a jelen felvételeivel.

Magyar Péter szerint a legnagyobb fiával „nem állnak egy politikai táborban”

Ettől függetlenül azt gondolja, pár év múlva megtalálhatják a közös hangot a fiával, illetve neki is elmondta, hogy mindent, amit most a politikában tesz, azt érte is teszi.

Máris elfogták az újbudai dohányboltot kiraboló fiatal férfit

Egy 21 éves fiatalember követhette el a rablást, ami miatt hosszú időre kerülhet rácsok mögé, súlyos büntetés vár rá.

Videón a Manchester United újabb veresége, most az Arsenal ellen

A Manchester United katasztrofális formában van Erik ten Hag vezetésével, aki továbbra is a sérülésekkel védekezik.