Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,52 Ft
Euró
392,12 Ft
Font
458,29 Ft
Bitcoin
62,491 $

Vasvári Vivien szupermodell testtel köszönt be a Balatonról (videó)

Ha létezik tökéletes bikiniforma, akkor ez lehet az egy ilyen verzió, ami láttán az embernek azonnal edzeni támad kedve.

Fotó: Instagram/Vasvári Vivien
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Még mindig sokan nem tudják, Vasvári Vivien egykor élsportoló volt, és ha nem sérül meg súlyosan, ott lehetett volna az olimpián. Egy egészen más élet várt volna rá, már soha nem tudjuk meg, miket érhetett volna el pályafutása második részében.

Isten néha elvesz valamit, majd ad is cserébe, még ha nem is azonnal. Vivien erős maradt, fejben, lelkileg és fizikálisan is, ami pedig meghozta a gyümölcsét, majd elkezdte felismerni, hogy a média lehet az ő területe. Soron kívül Ezentúl az önkéntesek is csak erkölcsi bizonyítvánnyal dolgozhatnak a gyerektáborokban

Szabályosan berobbant a köztudatba, bár sokan teljesen mást gondoltak róla, mint amilyen valójában, majd jött a Farm VIP, amiben ő is szerepet kapott. Rendkívül fontos láncszeme volt a nézettségnek, és magának a játéknak is.

Sáfrány Emese mosolya nagyon sokat elárult

Sok millió forint volt a tét, ám Vivient nem ez hajtotta, hanem maga a kihívás, és meg akarta mutatni azt az oldalát, amit csak kevesebben ismertek. Azokban a hetekben sokan beszéltek arról, hogy mennyire kellemesen csalódtak benne.

Lapozó: 1 2

Az elnöki székébe is kerülhet Bidennek a TikTok betiltása

Nem várt hatása lehet az elnök által is támogatott törvénynek.

Ezentúl az önkéntesek is csak erkölcsi bizonyítvánnyal dolgozhatnak a gyerektáborokban

Csak erkölcsi bizonyítvánnyal lehet ezentúl gyermektáborokban dolgozni a Fidesz törvényjavaslata szerint. Ez pedig a középiskolás önkéntesekre, civilekre nézve is kötelező lesz.