Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
363,52 Ft
Euró
389,51 Ft
Font
455,43 Ft
Bitcoin
57,122 $

Szomorú bejelentést tett Tóth Gabi szombat délelőtt

Tóth Gabi ugyan visszavett a közösségi médiás megjelenéseiből, erről mindenképpen információt kellett adnia.

Fotó: Instagram/Tóth Gabi
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Tóth Gabi finoman szólva sem a legszebb időszakát éli, akkora gyűlölet veszi körül, mint ezelőtt soha. Mintha csak egy politikus lenne, akit állandóan támadnak, halálát kívánják, és a családját sem hagyják békén.

A legutóbbi interjújában elmondta, összesen 85 halálos fenyegetést kapott, miközben a kislánya halálát is kívánják. Gabi nem bírta ki könnyek nélkül ezt a fajta nyomást, abszolúte megviseli mindez, nem tud mit tenni a támadások ellen. Soron kívül Ösztöndíjjal jutott be a Harvardra egy budapesti gimnázium tanulója

Nem érti, miért csinálják ezt vele, hiszen korábban is megvolt benne a hit, és beszélt is róla. Kislánya megszületése óta még inkább hisz, és isteni csodának tartja, hogy természetes úton vállalhatott gyereket.

Csutit megkérdezték Kulcsár Edina terhességéről

Gabi élete mostanában nem könnyű, hiába a zenei sikerek, mert ezek a támadások hatással vannak rá. Nemrég a luxusórája miatt került címlapokra, sokaknál az is kiverte a biztosítékot, Fluor sem tartotta magában a véleményét.

Lapozó: 1 2

Kikapott a PSG a Dortmundtól a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén

A PSG egy nagyon erős Dortmund ellen játszott a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén.

Adatvédelmi botrányba keveredhet az egyik legismertebb légitársaság

Vizsgálatot indított az ausztrál Qantas légitársaság egy lehetséges adatvédelmi probléma miatt, amely során nyilvánossá válhattak egyes utasok személyes adatai.