Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,438 $

Ezzel a fotóval köszöntötte fel gyönyörű szerelmét Szoboszlai Dominik

Szoboszlai Dominik nemcsak egy nagyon sikeres fiatal futballista, hanem egy szerelmes fiatalember is, aki imádja a barátnőjét.

...svg content...Fotó: Szoboszlai Dominik, miután büntetőből gólt szerzett a labdarúgó Nemzetek Ligája 1. fordulójában játszott Magyarország - Anglia mérkőzésen a Puskás Arénában 2022. június 4-én. MTI/Koszticsák Szilárd
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Ideje korán kiderült, hogy Szoboszlai Dominikre érdemes odafigyelni, mert nagyon érzi a játékot, átlátja a pályát, gólérzékeny, és egy lépéssel a mezőny előtt jár. Az MTK korábbi játékosa hamar külföldre került, és mára világszerte ismerik a nevét.

Ami a legjobb hír ebben az egészben, hogy még mindig csak 21 esztendős… Október végén fogja ünnepelni a 22. születésnapját, így még rengeteget fog fejlődni. A 186 centiméteres magas sztár a Lipcse játékosa, de ha tippelnünk kellene, azt mondanánk, hogy lesz még ennél feljebb is. Soron kívül Záporok és zivatarok várhatók pünkösdhétfőn, néhol még jégeső is lehet

Dominik egy becsületes, szorgos és nagyon motivált fiatal, aki sok ezer gyerek példaképe. Ez sem elhanyagolható tényező, amikor miattad kezdenek el futballozni a fiatalok, rendkívül jó érzéssel töltheti el a szívét.

Schobert Norbi szerint már háromszor is lenyelte őt a halál

Ez is motiválhatja, függetlenül attól, hogy nagy rajta a nyomás. Ezen a szinten már semmi sem egyszerű, a sajtó miatt pláne. Szerencsére a magánélete szintén stabil, van egy csodálatos barátnője, akit nagyon szeret.

Lapozó: 1 2

47 fokos hőség tombol Indiában, vörös riadó van érvényben

Elviselhetetlen a kánikula Indiában, vörös riadót rendeltek el.