Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
353,21 Ft
Euró
394,32 Ft
Font
469,66 Ft
Bitcoin
63,491 $

Gelencsér Timi még mindig nagyon szexin táncol (videó)

Ha Gelencsér Timi táncolni kezd, valószínűleg a férfiak azt sem tudják, merre vannak arccal előre, és ez még egy darabig biztosan így lesz.

...svg content...Fotó: Instagram/Gelencsér Tímea
Style
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Emlékezzünk csak vissza a Dancing with the Stars első évadára, ami hatalmas durranás volt. Nemcsak Gabriela Spanic miatt, aki világsztárként érkezett meg a mezőnybe, hanem sok minden más okán is.

Gelencsér Timi szerződtetése az egyik legjobb döntés volt, aki az Exatlon Hungary-ből nyergelt át, ahol először versenyzőként, majd riporterként mutatta meg, mennyire tehetséges. Más is volt nélküle a műsor, de a Dancing with the Stars-ban még mindig láthatjuk. Soron kívül Árvízhelyzet: nagyon fontos információkat közölt a nyugdíjak kapcsán a Magyar Posta

Az első szezont azonnal megnyerte, míg a másodikban műsorvezetői feladatokat kapott, akárcsak a harmadikban, ami hamarosan rajtol. Ne feledjük, Kulcsár Edina váratlan terhesség miatt búcsúzott, és Berki Mazsi vette át a helyét.

Garantáltan nem fogunk unatkozni, már csak Rubint Réka miatt sem, aki hatalmas tempóban fejlődik Andrei Mangra irányításával. Timi pedig gőzerővel készül a kulissza mögötti tartalmakkal és az élő műsorvezetéssel.

Lapozó: 1 2

Micsoda fordulat: Magyar Péter örülne, ha Vitézy Dávid lenne a főpolgármester-helyettes, a Kutyapárttal is szövetkezne

Mint kiderült, Magyar Péter, Vitézy Dávid és Kovács Gergely nemrég titokban tárgyalt egy esetleges koalíció lehetőségéről.