Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
360,43 Ft
Euró
388,29 Ft
Font
452,59 Ft
Bitcoin
63,283 $

Nagy Feró keményen odaszólt ByeAlexnek

Lenne egy tippünk, hogy jelen állás szerint nem valószínű a közös karácsonyozás Nagy Feróék és ByeAlexék között.

Fotó: RTL Magyarország
Style

Takács Petra

Szerkesztő

ByeAlex hosszú ideje az egyik legismertebb sztár idehaza, számos sikerrel a háta mögött. Az X-Faktor kihagyhatatlan mentorává vált, de egyúttal megosztó is, vannak páran, akik egyáltalán nem kedvelik a karakterét.

Gyakran keresnek kifogásokat a megjelenésében, és durva dolgokat írnak róla. Alex együtt tud élni ezekkel a dolgokkal, nem esik pánikba, ha egyes emberek nem kedvelik, és nem ritkán oda is szól nekik a közösségi médián keresztül. Soron kívül Több mint ezer ismeretlen objektumot azonosítottak a Naprendszerben

A Blikk a cikkében arról írt, hogy Alex fokozatosan tervezi elhagyni a színpadot, mivel idősebb korában már nem tervez olyan intenzitással jelen lenni ebben a műfajban, mint jelenleg. „Egyszerűen nem látom magam ott sokáig. Ha már nem vagyok kellően fiatal, aktív, jól kinéző előadó, nem érezném jól magam odafenn.”

Fluor rettenetes álszentnek gondolja Tóth Gabit, aki letiltotta őt

„Nem tartanám magam ízlésesnek és hitelesnek, ha öregen balf*szkodnék a közönségnek.” – tette hozzá, majd a reakciók sem maradtak el. Nagy Feró, a legendás énekes, akit senkinek sem kell bemutatni, ugyancsak nem hagyta szó nélkül a megjegyzés.

Lapozó: 1 2