Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,50 Ft
Euró
390,70 Ft
Font
457,51 Ft
Bitcoin
57,557 $

Buzás Dóri kockás és lapos hasa sokat elmond

Az Exatlon Hungary sztárja élete egyik legjobb formáját mutatja, a hasa is beszédes, látványos vonalakat villantott.

Fotó: Instagram/Buzás Dorottya
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Mint arról korábban beszámoltunk, a valaha volt egyik legjobb Exatlon Hungary-játékos külföldre költözött kézilabdázni. Ez már önmagában egy újabb nagyon érdekes kaland azok után, hogy az Exatlonban és a Farm VIP 2-ben is második lett.

Az edzések biztosan változtak számára, mióta kiköltözött, és próbálja úgy felfogni mindezt, hogy ez egy pihenő időszak volt, hogy alkalmazkodni tudjon az új dolgokhoz. A formája azonban így is rendkívül erős, kiváló vonalakat mutat, ami motiváló is. Soron kívül Milliárdos fejlesztéseket hajthat végre az Országos Kórházi Főigazgatóság

„Egy dolog biztosan változott mióta kint élek, az edzések… Próbálom úgy felfogni, hogy ez most egy pihenő időszak volt, hogy alkalmazkodjak augusztusban az újhoz.” – írta a posztjában a mindig fitt és erős Dóri.

Kulcsár Edina szedte a fogamzásgátlót, mégis teherbe esett G.w.M-től

„Viszont szeptembertől visszatérek a kézi melletti plusz napi edzéshez. Hihetetlen hiányzik a testemnek az a típus amit otthon csináltam. Ebből a szempontból hálás vagyok, hogy megtapasztaltam, nem csak amiatt edzek, mert edzeni kell, hanem azért is mert szeretem, és a testem is. ”

Lapozó: 1 2

Lezuhant egy F-16-os vadászgép Új-Mexikóban

Vizsgálat indult a baleset okának megállapítására.