Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
364,01 Ft
Euró
390,22 Ft
Font
456,44 Ft
Bitcoin
58,250 $

Kulcsár Edina szedte a fogamzásgátlót, mégis teherbe esett G.w.M-től

A szépségkirálynő és üzletasszony elárulta, a Dancing with the Stars után vágtak volna bele a babaprojektbe a rapperrel.

Fotó: Instagram/Kulcsár Edina
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Kulcsár Edina és G.w.M kapcsolata erősen megosztja az embereket, megannyi támadást kapnak emiatt. Gyakorlatilag hónapok óta kritizálják őket, addig Edina és Márk rendre rácáfol erre, mert még mindig együtt vannak.

A közös tetoválásuk is ezt erősítette meg, amit sokan megint erősnek tartottak, hiszen még egy év sem telt el a szerelmük kibontakozása óta. Ők azonban valóban szerelmesek, soha nem éreztek hasonlót, és együtt terveznek megöregedni. Soron kívül Ösztöndíjjal jutott be a Harvardra egy budapesti gimnázium tanulója

Varga Márk korábban arról is beszélt, hogy idővel szeretnének közös babát, de arra még ők sem számíthattak, hogy ilyen hamar jön az első közös gyermekük. Kiderült ugyanis, hogy Edina terhes, ami miatt ott kellett hagynia a Dancing with the Stars harmadik évadát.

Eddig nem látott videó jelent meg Tóth Andiról és Marics Petiről

Berki Mazsi vette át a helyét, aki rendkívül izgatott emiatt, míg Edina elmondta, nemigazán értette, hogyan eshetett teherbe. Erről picit részletesebben is mesélt a Blikknek, ugyanis szedte a tablettákat, mégis várandós.

Lapozó: 1 2

Kikapott a PSG a Dortmundtól a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén

A PSG egy nagyon erős Dortmund ellen játszott a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén.

Adatvédelmi botrányba keveredhet az egyik legismertebb légitársaság

Vizsgálatot indított az ausztrál Qantas légitársaság egy lehetséges adatvédelmi probléma miatt, amely során nyilvánossá válhattak egyes utasok személyes adatai.