Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,61 Ft
Euró
401,49 Ft
Font
479,63 Ft
Bitcoin
62,058 $

Lavrov szerint Oroszország nem kegyelmez a Dugina-gyilkosság elkövetőinek

Az orosz külügyminiszter úgy véli, hamarosan eredménnyel jár a nyomozás.

...svg content...MTI/EPA/RUSSIAN INVESTIGATIVE COMMITTEE
Európa

Takács Petra

Szerkesztő

Szergej Lavrov orosz külügyminiszter szerint nem lesz kegyelem azokkal szemben, akik Darja Dugina orosz újságírónő, Alekszandr Dugin ultranacionalista ideológus lánya haláláért felelősek.

„Úgy vélem, hogy ez egy barbár bűncselekmény, amelyért nem jár megbocsátás. Azok számára sem, akik közreműködtek a megszervezésében” – mondta Lavrov kedden egy külügyi sajtótájékoztatón. Soron kívül Videóra vettek egy kényszerleszállás közben kigyulladt Airbus utasszállító gépet

Lavrov kiemelte, hogy az FSZB már vizsgálja az eddig megszerzett információkat, és reményét fejezte ki, hogy a nyomozás hamarosan befejeződik, annak eredményeként pedig elfogják az elkövetőt és a kitervelőket is.

Az orosz Szövetségi Biztonsági Szolgálat az eddigi vizsgálatok során az ukrán különleges szolgálatokra hárította a felelősséget Dugina meggyilkolásáért. Ukrajna azonban tagadja, hogy köze lenne Dugina meggyilkolásához, az FSZB állításait pedig kitalációnak nevezte – írta meg a CNN.

Magyar Péter elárulta, miért nem mutatták meg a teljes tömeget szombatról

Magyar Péter elmondása szerint nem kaptak engedélyt, így a drónt nem használhatták, viszont a 100 ezres tömegről nem volt szó.

Nagyon megy az Arsenalnak, ezekkel a gólokkal nyertek a Southampton ellen (videó)

Míg a Manchester United hosszú évek óta keresi a megfelelő edzőt Sir Alex Ferguson helyére, addig az Arsenal egyértelműen rátalált Arsene Wenger méltó utódjára.