Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
367,06 Ft
Euró
401,56 Ft
Font
479,04 Ft
Bitcoin
60,802 $

Látványos összefoglaló videó a Barcelona gálájáról a Real Sociedad ellen

Közel sem volt olyan egyszerű menet ez a Real Sociedad ellen, majd miután megtörték a hazaiakat, azok válaszolni sem tudtak.

...svg content...Fotó: EPA/Javier Etxezarreta
Sport

Takács Petra

Szerkesztő

A Barcelona is lejátszotta a szezon második mérkőzését a La Ligában, és volt mit javítaniuk a katalánoknak. Xavi egy igen erős kezdőt rakott össze a Sociedad ellen, akik finoman szólva sem voltak megilletődve.

Ennek ellenére hatalmas pofont kaptak az első percben, amikor Lewandowski köszönte a lehetőséget, és szinte azonnal megszerezte a vezetést, mint a „szomszédban” Mbappé a PSG színeiben. Soron kívül Orbán Viktor célja az 1 millió forintos átlagkereset elérése Magyarországon

Több gólt is lőhetett volna a Sociedad, és noha pár perc alatt sikerült kiegyenlíteniük, újabb találatot már nem szereztek. A 66. percig kellett várnia a harmadik gólra, ami Dembele nevéhez fűződött, majd ismét jött a Bayern Münchentől érkezett Lewandowski, és végül Fati.

Egy nagyon is élvezetes mérkőzést láthattak a nézők, rengeteg helyzettel, védésekkel, fordulatokkal. Azok, akik a 66. perc előtt arra fogadtak, hogy a Barcelona három góllal fog nyerni, valószínűleg igen szép pénzt kerestek.

Ezzel a győzelemmel az 5. helyen áll a Barcelona, közvetlen az Osasuna, a Real Betis, a Real Madrid, és a Villarreal mögött, akik egyelőre nem hibáztak. A Barcelona látványos összefoglaló videóját pedig erre a linkre kattintva érhetitek el.