Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,87 Ft
Euró
389,47 Ft
Font
453,96 Ft
Bitcoin
64,259 $

Újabb részletek derültek ki a hátborzongató bőröndös incidens kapcsán

Egy rendőrségi szóvivő azt állítja, megtalálhatták az áldozatok feltételezett családtagját, aki Dél-Koreában él.

Fotó: Unsplash
Ázsia

Koós Alexandra

Szerkesztő

Az új-zélandi rendőrség azután indított nyomozást, hogy egy aucklandi család emberi maradványokat talált azokban a bőröndökben, amelyeket egy árverésen vásároltak, a hátborzongató felfedezés pedig azután történt, hogy hazaérve elkezdték kipakolni az utazótáskák tartalmát.

A hatóságok nem sokkal később közölték, hogy a családnak semmi köze az incidenshez, a boncolás során pedig kiderült, hogy a bőröndökben két, 5 és 10 év közötti gyermekek holttestei voltak, amelyeket a becslések szerint akár 3-4 éven át rejtegethettek. Soron kívül Így startolt el a forint hétfő reggel

Nemrégiben újabb részleteket is megosztottak az ügy kapcsán, miszerint a gyermekek feltételezett családtagja Dél-Koreában él, ahová 2018-ban érkezett, emellett nincs nyoma annak, hogy azóta elhagyta volna az országot – számolt be az Infostart.

Egy rendőrségi szóvivő szerint a koreai születésű, új-zélandi állampolgárságú nő a korábbi lakcíme és életkora alapján az áldozatok édesanyja lehet, egyéb részleteket azonban nem árult el a rejtélyes bűnüggyel kapcsolatban.

Összefoglaló videó a Ferencváros 5-1-es győzelméről a Debrecen ellen

A Ferencváros végül 5-1-re győzte le a Debrecent az NB1 hétvégi fordulójában, ami egyúttal rekordot is hozott, mert egy csapat sem rúgott olyan sok gólt egy idény alatt, mint a Fradi.

Testvére helyett akart motoros vizsgát tenni, és ez még mind semmi

Rendőrségi ügy lett belőle, miután úgy döntött, a testvére helyett megy motoros vizsgára, de hamar lebuktak.

Súlyos baleset történt Baján, vonat elé hajtott egy kamion

Ezúttal egy kamionos okozott komoly fennakadást, amikor vonat elé hajtott, mely mintegy 200 méterre állt meg a vasúti átjárótól, de nem siklott ki.