Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
353,08 Ft
Euró
394,12 Ft
Font
468,85 Ft
Bitcoin
62,906 $

Ilyen különleges módon tart metime-ot Sarka Kata

A „metime” mindenki számára fontos, különösen az édesanyáknak, akiket általánosságban sokkal több stressz ér, mint azokat, akik egyelőre nem vállaltak gyereket.

...svg content...Fotó: Instagram/Sarka Kata
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Soha nem lehetünk teljesen elégedettek az életünkkel, mert mindig jön valami új kihívás. Fogalmazzunk inkább úgy, hogy vannak pontok, amikor beborul fölöttünk az ég, és ilyenkor nehéz kikerülni onnan.

Ugyanakkor nincs lehetetlen, és higgyétek el, mindenki életében eljönnek ezek az időszakok. Nem lehet mindig ezt összekötni a pénzzel, hiszen akkor egy gazdag ember sem lenne boldogtalan. Soron kívül Megvan a dátum: ekkor valósulhat meg a vita, amin Magyar Péter és Orbán Viktor is jelen lesz

Márpedig vannak gazdag emberek, akik boldogtalanok, és nem is kevesen. Nem függ össze a kettő, mert sokszor ugyanazokkal a problémákkal küzdünk, mint mindenki más, lakjunk bárhol is az életünk során.

Így bulizott Majka kisfia, nagyon vagány a srác (videó)

Szóval ez nem ilyen egyszerű, és fontos, hogy adjunk magunknak időt, többek között arra is, amikor csak egyedül vagyunk és lazítunk. A mindig csinos és vonzó Sarka Kata is tart metime-ot, ami trendi kifejezéssé vált, ugyanakkor fontosabb, mint valaha.

Lapozó: 1 2