Dollár
431,58 Ft
Euró
423,15 Ft
Font
481,21 Ft
Bitcoin
19,228 $

Így bulizott Majka kisfia, nagyon vagány a srác (videó)

Fotó: Majka (Majoros Péter) koncertje a debreceni Campus Fesztiválon 2019. július 18-án. MTI/Czeglédi Zsolt
not image

Takács Petra

2022. augusztus 22. - 08:36

Majka közelről videózta Olit, aki abszolúte együtt él a zenével, nem kizárt, hogy idővel ő is erre a pályára fog lépni, abszolúte megvan benne ehhez az erő és az energia.

Nagyon nehéz előre tudni, hogy a gyermekeink milyen útra lépnek majd, milyen karriert választanak, de az évek múlásával lehetnek apró jelek, amik felerősödnek. Majka és Hajni hatalmas boldogságban nevelik a gyermeküket, akik szintén rendkívül boldogok lehetnek.

Soron kívül Denisz Pusilin: Ukrajna már képtelen az önálló döntéshozatalra

Jó látni azt, amikor egy család ennyire egyben van, nincs széthúzás, ugyanabban az irányban haladnak. Rendkívül gyorsan telnek az évek, pedig még sokan emlékezhetünk a nagy bejelentésre, amikor kiderült, hogy megszületett Majkáék első gyermeke.

Azóta ketten vannak, és a két srác őrületes tempóban növekszik. Természetesen már nem egy fellépésen voltak ott, Oli különösen átéli az eseményeket, és ha most tippelnünk kellene, azt mondanánk, hogy az édesapjához hasonlóan zenész lesz.

Majka megmutatta Marics Petinek, hogyan fog kinézni 20 év múlva a hasa (videó)

Nagyon nagy forma a srác, nem ijed meg a tömegtől, imádja a zenét, énekel, táncol, együtt lélegzik az eseményekkel. Így tett legutóbb is, amikor az édesapja közelről videózta, ahogyan a fia nagyon beleéli magát az eseményekbe.

Lapozó: 1 2

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.