Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
66,940 $

Így jellemezte Rubint Réka és Schobert Lara Andrei Mangra testét

Andrei Mangra nagyon hamar jó viszonyba került a Schobert-családdal, akikkel közösen lazíthat Balin, távol Magyarországtól.

...svg content...Fotó: Instagram/Andrei Mangra
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

A lazulás csak részben igaz, hiszen Andrei is részt vesz Réka óráin, illetve táncot oktat a táborban résztvevőknek, valamint órákon át gyakorol a fitneszguruval, mivel hamarosan kezdőik a Dancing with the Stars harmadik évada.

Rubint Réka egyértelműen az egyik legnagyobb név, óriási húzás volt a TV2 részéről, hogy leigazolták a mezőnybe Schobert Norbi feleségét. Sőt, szintén érdekes lett volna, ha Schobert Lara is csatlakozik, különleges felütést kaphatott volna, hogy anya és lánya ugyanazon versenyben szerepel. Soron kívül Riasztó mértékben növekszik az idős, beteg, munkaképtelen hajléktalanok száma Magyarországon

Ki tudja, valószínűleg lesznek még újabb évadok, így az sem zárható ki, hogy Lara egy nap bemutatkozik a DWS-ben. Nagyon kíváncsiak lennénk rá, és többek között a közösségi médiás karrierjének is jót tenne egy ilyen szereplés.

Így rázza Britney Spears a kerek fenekét a legújabb videójában

Andrei Mangra jelenleg Rékát készíti fel a versenyre, akinek nagy álma volt, hogy a műsorban szerepeljen. Most itt a nagy lehetőség, és az az álma is teljesült, hogy végül a tavalyi győztest választották mellé.

Lapozó: 1 2

30 év börtönt kapott az amerikai házelnök férjére támadó férfi

Nagyon súlyos börtönbüntetést szabtak ki arra a férfira, aki 2022-ben Nancy Pelosi volt amerikai házelnök férjére támadt a saját otthonukban.