Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,87 Ft
Euró
389,47 Ft
Font
453,96 Ft
Bitcoin
64,259 $

Így hangolódik a görög nyaralásra Rácz-Gyuricza Dóri és kislánya

Rácz Jenő és Rácz-Gyuricza Dóri hamarosan nyaralni indulnak, természetesen nem kettesben, a kislányuk is velük tart, ami az első ilyen kalandjuk lesz.

Fotó: Instagram/Rácz-Gyuricza Dóra
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Gyuricza Dóri az utóbbi időben sokat szerepelt a bulvársajtóban, miután néhány anyuka támadni kezdte a workshop-ja miatt. Egyesek felháborodtak, és úgy állították be, mintha Dóri pár hónap gyereknevelés után már mindent tudna és tanácsokat osztogat.

Dóri többször elmondta, egyértelművé tette, szó sincs erről, pusztán elmesélte a tapasztalatait, nem történt több. Ennek ellenére csak támadták és támadják továbbra is, de ez nem akadályozza meg benne őt, hogy folytassa. Soron kívül Szentkirályinak elege van Karácsonyból: „Közpénzből készpénz lett”

Nagyon élvezi ezt az időszakot, amikor a kislánya napi szinten mutat új dolgokat, hiszen folyamatosan fejlődik. Rácz Jenő, a büszke apa pedig ott segít, ahol csak tud, igazi mintaapukaként tevékenykedik.

Olvasd el: így érez most Lilu

Számukra is fontos a pihenés, a közös kikapcsolódás, és úgy döntöttek, nekivágnak egy kalandnak, Görögországnak. Ez lesz az első olyan nyaralásuk, amikor hárman szállnak repülőre, ami már önmagában izgalmas.

Lapozó: 1 2

Összefoglaló videó a Ferencváros 5-1-es győzelméről a Debrecen ellen

A Ferencváros végül 5-1-re győzte le a Debrecent az NB1 hétvégi fordulójában, ami egyúttal rekordot is hozott, mert egy csapat sem rúgott olyan sok gólt egy idény alatt, mint a Fradi.