Dollár
431,58 Ft
Euró
423,16 Ft
Font
481,21 Ft
Bitcoin
19,367 $

Olvasd el: így érez most Lilu

Fotó: Instagram/Lilu
not image

Hujber Dávid

2022. augusztus 20. - 00:10

Lilu olyan gondolatokat fogalmazott meg édesanyaként, amivel sokan együtt tudnak érezni, rengetegen átesnek ezen az időszakon.

Lilu egy ideje elsősorban édesanya, azonban sok hírességtől eltérően nem ad teret a közösségi médiának, ha a gyermekeiről van szó. Ebben élesen meghúzta a határt, amit sokan támogatnak, míg mások nem látnak kivetnivalót abban, hogy például híres emberek a gyerekeikkel közösen szerepelnek.

Soron kívül Denisz Pusilin: Ukrajna már képtelen az önálló döntéshozatalra

Igencsak megoszlanak erről a vélemények, néhol erőteljesen. Sőt, egyes fórumokon éles vitákat szül a téma, de már a hozzászólások között is találni egymással szembemenő érveket, ellenérveket.

Lilunak joga van meghozni bizonyos döntéseket, így a közösségi médiás oldalán többségében ő szerepel, nem más. Már abszolúte megszokhattuk ezt, akárcsak azt, hogy időről időre igyekszik egészen mélyebb gondolatokkal is megszólítani embertársait.

Farm VIP: Demcsák Zsuzsa bement, majd így jött ki (videó)

„Amikor elkezdődik a nyári szünet, olyan, mintha sosem lenne vége. Kicsit rémisztő is, aztán egyszercsak, azt érzem, hogy még hozzátennék ugyanennyit, és kár, hogy lassan mindenki elindul majd a dolgára.” – fogalmazott a posztjában Lilu.

Lapozó: 1 2

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.