Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,49 Ft
Euró
391,28 Ft
Font
458,11 Ft
Bitcoin
63,472 $

Berki Mazsinak roppant kínos, hogy valótlan dolgot állítanak róla és Nádai Anikó exéről

Nádai Anikó volt párja, Kovács Dániel Richárd és Berki Mazsi nincsenek együtt, Berki Krisztián özvegye nagyon egyértelművé tették a dolgot.

Fotó: Instagram/Berki Renáta
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Az utóbbi időben ismét sokat írnak Berki Mazsiról, aki hónapok óta gyászol, nehéz túltennie magát a történteken, ugyanis elvesztette a férjét. Tragikus hirtelenséggel távozott Krisztián az élők sorából, így már nem láthatja felnőni a kislányait.

Mazsi igyekszik visszarázódni, és tenni azért, hogy jobban érezze magát. Ez többek között programokat is jelent, aminek kapcsán olyan pletykák kezdtek el terjengeni, hogy Nádai Anikó volt párja, Kovács Dániel Richárd a jövőben fontos személy lehet az életében. Soron kívül Élőben adja a tv a Bayern München-Real Madrid Bajnokok Ligája elődöntőt

„Annyira szomorú és szánalmas egyben, hogy a sajtó mindent megragad annak érdekében, hogy növelje az olvasottságát. És valótlan dolgokat állít.” – kezdte a posztjában Mazsi, miután az elmúlt 24 órában igencsak érdekes pletykák jelentek meg róla.

Szívdöglesztően néz ki Gabriela Spanic

„Hadd kérdezzem meg, hogy az újságírók, miért nem fektetnek bele több energiát a munkájukba és írnak tartalmas, klikkeket generáló írásokat, miért érik be olcsó valótlanságokkal. Valóban ennyire kevésre értékelik saját magukat, hogy nem bíznak abbéli képességükben, hogy a világ történéseiről igazul színeset tudjanak írni. Amiből az emberek töltekezni tudnának?”

Lapozó: 1 2

Videón a Barcelona kapusának hatalmas potyagólja

Az Arsenal után a Barcelona kapusa is óriási potyagóllal hívta fel magára a figyelmet, de a Valencia ennél is rosszabbul járt.

Újszülött kislányt hagytak a Heim Pál kórháznál

A Heim Pál Országos Gyermekgyógyászati Intézet babamentő inkubátorában találtak rá az újszülött kislányra.