Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,53 Ft
Euró
392,15 Ft
Font
457,95 Ft
Bitcoin
63,183 $

Stana Alexandra esküvői ruhában

Csodálatos ruhákat próbálhatott fel Stana Alexandra, aki szép csendben a Dancing with the Stars egyik legismertebb sztárja lett.

Fotó: Instagram/Stana Alexandra
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Stana Alexandra sokat köszönhet a TV2-nek, akik látták benne a potenciált, és olyan lehetőséget kínáltak számára, amiből talán csak egy van az életünk során. Egy ajánlat, amire nem lehet nemet mondani, hiszen hatalmas benne a potenciál.

Alexandra már az első évadban bemutatkozhatott a Dancing with the Stars-ban, és hosszú heteken át maradhatott ott a versenytársak között. Profizmusával, az őt körülvevő bájával és rendkívül csinos formájával mindenkit lenyűgözött. Soron kívül Három nő vesztette életét egy tragikus amerikai autóbalesetben

Szőke Zsuzsi nem viccel, még erősebb formába hozza magát a TV2 műsorára (fotóval)

Sokan drukkoltak neki, akárcsak a korábbi kapcsolatának, melyből ugyan házasság lett, azt rövid időn belül felbontották. Azóta újra rátalált a szerelem, Meggyes Dáviddal él boldogan hónapok óta, de még egy év sem telt el szerelmük kibontakozása óta.

A TV2 sztárja a harmadik szezonban is ott lesz a mezőnyben, Iván Bence paralimpiai úszó az új táncpartnere. Rendkívül izgalmasnak ígérkezik a duójuk, és noha érkeztek bántó hozzászólások is a bejelentést követően, biztosak vagyunk benne, hogy sikeresek lesznek.

Lapozó: 1 2

Megint pontokat veszített a Liverpool, a hajrában állt be Szoboszlai

Szoboszlai Dominik a hosszabbításban állt be a West Ham United elleni fordulatos mérkőzésen.

Lángokba borult egy Szegeden egy szeméttelep

A tűzoltóknak gyorsan a helyszínre kellett sietniük, ahol lángokba borult egy szeméttelep, annak egy része.