Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
362,45 Ft
Euró
389,16 Ft
Font
454,95 Ft
Bitcoin
59,534 $

Donyecki kormányzó: három civilt öltek meg az orosz erők 24 óra alatt

A tisztviselő úgy véli, az ellenség továbbra is abban bízik, hogy hamarosan elfoglalják a donyecki régiót, azonban a térség 45 százaléka még mindig Ukrajna ellenőrzése alatt áll.

Fotó: A rendkívüli helyzetek ukrán minisztériumának felvételén egy orosz rakétatámadásban találatot kapott lakóépület lángol a kelet-ukrajnai Harkovban 2022. augusztus 18-án. A támadásban hatan vesztették életüket, és 16 sebesültről tudni. MTI/EPA/Rendkívüli helyzetek ukrán minisztériuma
Európa

Koós Alexandra

Szerkesztő

Pavlo Kirilenko, Donyeck megye kormányzója a Telegram csatornán arról számolt be, miszerint az orosz megszállók 3 civilt öltek meg Avdijivkában, Netajlovban és Kurahivkában, emellett további 6 fő megsebesült.

Elmondása szerint a támadás augusztus 17-én történt, az ártatlanok halála pedig bizonyítja, hogy „Oroszország civileket gyilkol”, emellett a Mariupolban és Volnovakhában történt csapás áldozatainak számát egyelőre nem lehet meghatározni. Soron kívül Fontos bejelentést tett Orbán Viktor a magyar üzemanyagárakról

Az rbc.ua szerint a tisztviselő korábban azt állította, miszerint az ellenség továbbra is abban bízik, hogy hamarosan elfoglalják a donyecki régiót, azonban a térség 45 százaléka még mindig ukrán ellenőrzés alatt áll.

Az Ukrainska Pravda cikkéből kiderül, hogy az orosz hadsereg legalább 739 civilt ölt meg, valamint közel 1918 lakost sebesített meg a Donyecki területen azóta, hogy Oroszország február 24-én megszállta Ukrajnát.

Tarlós István szerint Vitézy Dávid „a mai napig sértődött ember”

Mindemellett „végtelenül tisztességtelennek” tartja a főpolgármester-jelölt kommunikációját.

Videón az AS Roma elődöntős veresége a Bayern Leverkusen ellen

Megvoltak az olaszok lehetőségei, de azokkal nem tudtak élni a Bayer Leverkusen ellen az Európa-liga elődöntőjének első mérkőzésén.