Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,59 Ft
Euró
389,35 Ft
Font
453,65 Ft
Bitcoin
63,486 $

Ilyen lenyűgöző szállást intézett Rubint Réka Andrei Mangrának Balin (videó)

Andrei Mangra, a Dancing with the Stars legközkedveltebb táncosa nagyon boldog lehet, hogy ilyen körülmények között készülhet Rubint Rékával a versenyre.

Fotó: Instagram/Andrei Mangra
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Andrei Mangra és Rubint Réka már egy ideje Balin tartózkodnak, ahol remek lehetőségük nyílik arra, hogy megismerjék egymást. Ez komoly előnyt jelenthet a többi párossal szemben, hiszen egy táncpáros csak akkor lehet igazán sikeres, ha megvan az összhang a felek között.

Mivel Andrei és Réka is egy nagyon laza, vidám személyiség, hamar megtalálták az összhangot. A munkában is jól együtt tudnak működni, hiszen mindketten rendkívül motiváltak és természetesen maximalisták. Soron kívül Megható fotóval kívánt boldog anyák napját Orbán Viktor

Lassan egy hete utaztak el Balira, Réka alakreformtáborába, ahol számos remek programban vehetnek részt a táborozók. Réka különleges ajándékkal lepte meg Andrei-t, aki szintén elutazhatott a mesés szigetre.

Rendkívül jó a hangulat, sokat mozognak, és Andrei kifejezetten ügyes Réka edzésein. Nagyon erős duóként térhetnek vissza, és valószínűleg az esélyesek között lesznek, amikor elindul a nagy show.

Lapozó: 1 2

A Manchester United edzője lehet Tuchel utódja a Bayern Münchennél

Még akár az is megtörténhet, hogy a Manchester Unitednál küszködő edző veszi át a bajor klub irányítását.