Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,21 Ft
Euró
391,08 Ft
Font
457,87 Ft
Bitcoin
60,272 $

Debreceni rendőrök fogták el az Erzsébet utcai támadót (videó)

A nyomozók megállapítása szerint a hosszúpályiban élő férfi nem kirabolni, hanem megerőszakolni akarta a nőt.

Fotó: YouTube/PoliceHungary
Bűnügy

Koós Alexandra

Szerkesztő

A Debreceni Rendőrkapitányságra augusztus 8-án érkezett feljelentés egy közösségi oldalon futótűzként terjedő bejegyzés miatt, amelynek hátborzongató részletei egy Erzsébet utcai támadás részleteiről szóltak.

Az incidens július 30-án éjjel történt, amikor egy férfi hátulról megragadott egy fiatal nőt, felemelte és több méteren keresztül cipelte magával, miközben az áldozat végig sikított és minden igyekezetével próbált kiszabadulni támadója szorításából. Soron kívül Beismerte a gyógyszergyártó, hogy vérrögöt okozhat a Covid-oltóanyaga

Erőfeszítései szerencsés módon célt értek, ugyanis a férfi elengedte áldozatát és elmenekült a helyszínről, a nyomozók azonban hamar rájöttek, hogy egy hosszúpályiban élő férfi lehet a támadó, aki nem kirabolni, hanem megerőszakolni akarta a nőt.

Augusztus 16-án a Cívis Közterületi Támogató Alosztály munkatársainak segítségével elfogták a 33 éves gyanúsítottat, aki később beismerő vallomást tett, ezt követően a nyomozók őrizetbe vették és indítványozták a letartóztatását.

A police.hu beszámolójából kiderül, miszerint a Debreceni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya szexuális erőszak bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított bűntetőeljárást a férfival szemben.

Családi tragédia Nádasfőn: egy férfi életét vesztette, a feleségét gyanúsítják a gyilkossággal

Egy férfi életét vesztette, egy nő és két gyermek pedig megsérült. Most friss részletek láttak napvilágot a tragédiáról.