Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
354,96 Ft
Euró
385,41 Ft
Font
450,65 Ft
Bitcoin
67,012 $

Gabriela Spanic behajolt kamera elé, arcpirítóan szexi dekoltázst villantott

A Dancing with the Stars eddigi legnagyobb sztárja továbbra is zseniális formában van, és a dekoltázsa látványosabb, mint valaha.

...svg content...Fotó: Instagram/Gabriela Spanic
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Hamarosan kezdődik a Dancing with the Stars legújabb évada, ami már a harmadik lesz a sorban. Pedig mintha csak tegnap lett volna, amikor bejelentették az első szezont, akinek a legnagyobb sztárja Gabriela Spanic volt.

A világhírű színésznő egészen a döntőig jutott Andrei Mangra oldalán, aki tavaly megnyerte a versenyt Tóth Andival, míg idén Rubint Réka mellett fog küzdeni. Jelenleg Balin tartózkodnak, nagyon jól érzik magukat, persze sokat is gyakorolnak. Soron kívül Elfogatóparancs kiadását kérte az izraeli miniszterelnök és a Hamász vezetői ellen a Nemzetközi Büntetőbíróság főügyésze

Gaby számára meghatározóak voltak a budapesti hónapok, imádott Magyarországon lenni, de sajnálatos módon akkor még a koronavírus sokkal inkább éreztette a hatását. Emiatt nem volt minden felhőtlen, ugyanakkor a TV2 mindenben segítette, remek vendéglátók voltak.

Béres Alexandra formája forróbb, mint egy lávafolyam (videó)

Azóta eltelt két év, és Gaby rövid időre visszatért a műsorba, közösen táncolt Mangrával és az én énekesnővel. Sőt, még zsűri is volt, a nézők imádták, hogy újra Budapestre utazott, de azóta sem unatkozik.

Lapozó: 1 2