Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
364,20 Ft
Euró
390,23 Ft
Font
456,08 Ft
Bitcoin
57,848 $

Százmillió euróért kész elengedni Bernardo Silvát a Manchester City

Szinte lehetetlen feladat elé állították a Barcelonát.

MTI/EPA/Andrew Yates
Sport

Bense Róbert

Szerkesztő

Az nem titok, hogy Bernardo Silva az egyik legfontosabb nyári kiszemeltje a Barcelonának, a katalánok pedig több játékosukat is piacra dobták, hogy fedezhessék az átigazolási költségét, a Manchester City azonban egészen elképesztő árat szabott meg érte.

Guardioláék nem akarják megkönnyíteni a Barcelona dolgát, jól jelzi ezt az a 100 millió eurós összeg is, melyet szeretnének bezsebelni a 28 éves portugálért, aki 252 City meccsén 40 gólt és 52 gólpasszt jegyzett. Soron kívül Ösztöndíjjal jutott be a Harvardra egy budapesti gimnázium tanulója

A Manchester City egyik kulcsemberének távozása elsősorban azon játékosok eladásán múlik, akiktől a Barcelona már a nyáron szeretne megválni. Köztük van Frenkie de Jong, Samuel Umtiti és Martin Braithwaite is – emlékeztetett a Fichajes.

A Barcelona ugyanakkor már így is alaposan bevásárolt az átigazolási szezonban, Raphinha, Lewandowski, Koundé, Christensen és Kessié is csatlakozott a csapathoz, a La Liga felé azonban komoly kötelezettségei vannak a csapatnak.

Habár Koundé kivételével mindenkit sikerült regisztrálniuk, a Barcelona nagyon úgy fest, hogy mindent egy lapra tett fel, a klub számos üzleti érdekeltségéből pénzt csináltak, ami később még visszaüthet, főleg ha nem jönnek a sikerek.

Kikapott a PSG a Dortmundtól a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén

A PSG egy nagyon erős Dortmund ellen játszott a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén.

Adatvédelmi botrányba keveredhet az egyik legismertebb légitársaság

Vizsgálatot indított az ausztrál Qantas légitársaság egy lehetséges adatvédelmi probléma miatt, amely során nyilvánossá válhattak egyes utasok személyes adatai.