Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,59 Ft
Euró
389,35 Ft
Font
453,65 Ft
Bitcoin
63,205 $

Putyin: az orosz új generációs fegyverek évtizedekkel leelőzik a külföldi társaikat

Elmondása szerint a kiállított mintadarabok egyértelműen bizonyítják “felsőbbrendűségüket”, amelyek minden figyelmet és elismerést megérdemelnek.

Fotó: Vlagyimir Putyin orosz elnök egy tanácskozáson vesz részt a moszkvai Kremlben 2022. augusztus 2-án. MTI/EPA/Szputnyik/Kreml/Pool/Pavel Birkin
Európa

Koós Alexandra

Szerkesztő

Vlagyimir Putyin kijelentette, az orosz új generációs fegyverek évtizedekkel leelőzik a külföldi társaikat, a technológiájuknak köszönhetően pedig meghatározzák majd “a fegyveres erők jövőjét”. 

Szavai hétfőn, az Army-2022 nemzetközi haditechnikai fórum moszkvai megnyitóünnepségén hangzottak el, miközben arra utalt, ezek a fegyverek technikai és taktikai jellemzőiket tekintve messze felülmúlják más országok felszereléseit – írta a TASS Soron kívül Csak pár felhő zavarhatja meg a szombati napsütést

Majd kiemelte, a Patriot Parkban kiállított mintadarabok egyértelműen bizonyítják “felsőbbrendűségüket”, amelyek minden figyelmet és elismerést megérdemelnek, a fórum ideje alatt pedig az orosz vállalatok által kihelyezett standokon tekinthetik meg őket az érdeklődők. 

Putyin hozzátette, Oroszország készen áll az innovatív kapcsolatok fejlesztésére, hogy új fegyver- és felszerelésmodelleket hozzanak létre, miközben „tisztességes, méltányos feltételekkel” dolgoznak együtt a partnerekkel. 

Kiderült, melyik cukorhelyettesítő pörgeti fel leginkább az agyunkat

Pontosabban egyelőre még csak az egerek agyában látták ezeket a változásokat, de hamarosan embereknél is bizonyítást nyerhet a teória.

Jön a Real Madrid nagy meccse, nagyon közel a bajnoki cím

Hazai pályán több mint kötelező lesz hoznia a Cadiz elleni meccset a Real Madrid, amivel rendkívül közel kerülhet a bajnoki címhez.