Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,49 Ft
Euró
391,28 Ft
Font
458,11 Ft
Bitcoin
63,472 $

Mégis a Premier League-ben maradhat Ronaldo

A Chelsea több vasat is tart a tűzben.

Manchester, 2022. január 22. Cristiano Ronaldo, a Manchester United játékosa az angol labdarúgó-bajnokság 23. fordulójában játszott Manchester United - West Ham United mérkõzésen Manchesterben 2022. január 22-én. MTI/EPA/Peter Powell
Sport

Bense Róbert

Szerkesztő

Bár nagyon úgy tűnt, hogy a Ronaldo iránti érdeklődésük az elmúlt időszakban csökkent, ám Lukaku és Werner távozása miatt kénytelenek lesznek megerősíteni a csatársorukat, a portugál pedig pont kapóra jöhet.

Thomas Tuchel csapata ugyanakkor több játékost is szemmel tart, ott van a Barcelona tavaszi „megmentője”, az Arsenal korábbi kiválósága, Pierre-Emerick Aubameyang is, akit szintén Londonba szeretnének csábítani. Soron kívül Élőben adja a tv a Bayern München-Real Madrid Bajnokok Ligája elődöntőt

A Chelsea edzője azonban nem feltétlenül rajong Ronaldo leigazolásának ötletéért, nem úgy Todd Boehly tulajdonos, aki azon van, hogy meggyőzze a német trénert a kissé váratlan, de annál nagyobb horderejű csúcsigazolásról.

A 37 éves portugál helyzete egyre méltatlanabb Manchesterben, a legutóbbi, Brentford elleni csúfos vereség után feldúltan hagyta el a pályát, sem a közönség felé nem mutatott semmiféle reakciót, de még Erik Ten Hag edzővel sem rázott kezet.

Az öltözői hangulat meglehetősen fagyos lehet a Vörös Ördögöknél, a szezont két vereséggel kezdő csapat több tagja is megelégelte ugyanis a Ronaldo körüli pletykákat és botrányokat, és egyenesen a távozását követelik – írja a Fichajes.

Videón a Barcelona kapusának hatalmas potyagólja

Az Arsenal után a Barcelona kapusa is óriási potyagóllal hívta fel magára a figyelmet, de a Valencia ennél is rosszabbul járt.

Újabb nagy baleset történt az M3-ason, négy kamion ment egymásnak

Rövid időn belül ez már a harmadik nagyobb baleset az M3-as autópályán, ezúttal négy kamion futott egymásnak.