Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
353,35 Ft
Euró
394,34 Ft
Font
469,57 Ft
Bitcoin
63,481 $

Gelencsér Timi rendkívül látványos átalakulása, tiszta Hollywood

A híres modell, szépségkirálynő és műsorvezetőnő annyira látványosan tud átalakulni, hogy már-már díjat érdemelne.

...svg content...Fotó: Instagram/Gelencsér Tímea
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Gelencsér Timi számára a Dancing with the Stars állt a legjobban azon műsorok közül, amikben eddig szerepelt. Hétről hétre egészen más lehetett, nemcsak külsőleg, hanem a tánc szempontjából is, amit izgalmas volt látni.

Mivel a színészi képességei is megvannak, ez csak előnyt jelentett számára, ráadásul olyan akrobatikus mozdulatokra volt képes, hogy az ember csak nézett maga elé. Egy igazán összetett és érdekes személyiség, ami a műsorok ideje alatt is kijött. Soron kívül Árvízhelyzet: nagyon fontos információkat közölt a nyugdíjak kapcsán a Magyar Posta

Szerencsére a Dancing with the Stars első évada nem az út végét jelentette számára a műsorban, hanem annak első felvonását. A második szezonban már műsorvezetőnőként tért vissza, és a harmadik évadban is ezt a feladatot kapta.

Lovas Annabella mintha csak a Baywatch-ból lépett volna elő

Mindemellett folyamatosan aktív, megállás nélkül dolgozik, szóval nem unalmas az élete. Sok ideje nincs pihenni, oka sincs rá, hiszen most fiatal, tele van energiával, itt vannak a nagy lehetőségek, minden adott.

Lapozó: 1 2

Micsoda fordulat: Magyar Péter örülne, ha Vitézy Dávid lenne a főpolgármester-helyettes, a Kutyapárttal is szövetkezne

Mint kiderült, Magyar Péter, Vitézy Dávid és Kovács Gergely nemrég titokban tárgyalt egy esetleges koalíció lehetőségéről.